اموزشگاه برتر استان البرز

تاریخچه جواهرسازی در ایران

برچسب ها


ICDL courses آموزش ++C در کرج آموزش ICDL در گلشهر کرج آموزش برنامه نویسی آموزش برنامه نویسی به کودکان آموزش برنامه نویسی در کرج آموزش برنامه نویسی در گلشهر کرج آموزش برنامه نویسی کودکان آموزش برنامه نویسی کودکان در کرج آموزش برنامه نویسی گلشهر کرج آموزش حسابداری در گلشهر کرج آموزش طلاسازی کرج آموزش فروشندگی طلا آموزش فروشندگی طلا در گلشهر کرج آموزش پایتون آموزش پایتون در کرج آموزش پایتون در گلشهر کرج آموزش پایتون کرج آموزش کامپیوتر در کرج آموزش کامپیوتر در گلشهر کرج آموزشگاه ICDL در گلشهر کرج آموزشگاه برنامه نویسی در کرج آموزشگاه برنامه نویسی در گلشهر کرج آموزشگاه خوب در کرج آموزشگاه طلا و جواهرسازی در کرج آموزشگاه طلا و جواهرسازی در گلشهر کرج Alborz Technical and Vocational School آموزشگاه فنی و حرفه ای در گلشهر کرج آموزشگاه کامپیوتر در البرز آموزشگاه کامپیوتر در کرج آموزشگاه کامپیوتر در گلشهر کرج آموزشگاه کامپیوتر و حسابداری البرز آموزشگاه کامپیوتر گلشهر کرج آموزشگاه کامیپوتر کرج بهترین آموزشگاه کرج حسابداری بازار کار دوره آموزش فروشندگی طلا در کرج دوره مربیگری دوره پداگوژی کرج طراحی سایت و سئو Gold sales course فروشندگی طلا در گلشهر فروشندگی طلا در گلشهر کرج مدرک فنی و حرفه ای پایتون

شبکه های اجتماعی


تاریخچه جواهرسازی در ایران

هنر جواهرسازی در ایران قدمتی دیرینه دارد و به دوران پیش از تاریخ باز می گردد. در کاوش های باستان شناسی در تپه سیلک کاشان، آثاری از مهره های سنگی و طلایی مربوط به 5000 سال پیش از میلاد یافت شده است. این آثار نشان می دهد که مردم ایران از همان دوران به ساخت زیورآلات علاقه داشته اند.

در دوران هخامنشیان (550-330 پیش از میلاد)، هنر جواهرسازی در ایران به اوج شکوفایی خود رسید. در این دوران، زیورآلات باشکوهی از طلا و سنگ های قیمتی ساخته می شد که نشان دهنده قدرت و ثروت پادشاهان و اشراف بود. برخی از نمونه های برجسته جواهرسازی هخامنشی عبارتند از:

  • تاج هخامنشی: این تاج از طلا و سنگ های قیمتی ساخته شده و دارای تاج های کوچکی است که به شکل سر حیوانات است.
  • بازوبند طلایی بز و پرندهٔ هما: این بازوبند از طلا ساخته شده و دارای نقوش بز و پرندهٔ هما است.
  • گردنبند طلایی با سکه های هخامنشی: این گردنبند از طلا ساخته شده و دارای سکه های هخامنشی است.

در دوران اشکانیان (247 پیش از میلاد-224 پس از میلاد)، هنر جواهرسازی همچنان رونق داشت. در این دوران، زیورآلات با نقوش حیوانی و گیاهی ساخته می شد.

در دوران ساسانیان (224-651 پس از میلاد)، هنر جواهرسازی به سبک جدیدی رونق یافت. در این دوران، زیورآلات با نقوش اسطوره ای و مذهبی ساخته می شد. برخی از نمونه های برجسته جواهرسازی ساسانی عبارتند از:

  • تاج ساسانی: این تاج از طلا و سنگ های قیمتی ساخته شده و دارای نقوش حیوانات و پرندگان است.
  • گردنبند طلایی با نقش شیر و خورشید: این گردنبند از طلا ساخته شده و دارای نقوش شیر و خورشید است.
  • انگشتر طلایی با نقش تاج گذاری اردشیر اول: این انگشتر از طلا ساخته شده و دارای نقوش تاج گذاری اردشیر اول است.

پس از اسلام، هنر جواهرسازی در ایران همچنان رونق داشت. در این دوران، زیورآلات با نقوش اسلامی ساخته می شد. برخی از نمونه های برجسته جواهرسازی اسلامی در ایران عبارتند از:

  • تاج شاه عباس صفوی: این تاج از طلا و سنگ های قیمتی ساخته شده و دارای نقوش گل و بوته است.
  • گردنبند مروارید نادرشاه افشار: این گردنبند از مروارید ساخته شده و دارای 5000 مروارید است.
  • انگشتر طلایی با نقش شاهنامه: این انگشتر از طلا ساخته شده و دارای نقوش داستان های شاهنامه است.

در دوران معاصر، هنر جواهرسازی در ایران همچنان رونق دارد. در این دوران، زیورآلات با سبک های جدید و مدرن ساخته می شود. برخی از نمونه های برجسته جواهرسازی معاصر در ایران عبارتند از:

  • جواهرات برند «انار»: این برند جواهرات از نقوش سنتی ایرانی در طراحی جواهرات خود استفاده می کند.
  • جواهرات برند «فیروزه»: این برند جواهرات از سنگ فیروزه در طراحی جواهرات خود استفاده می کند.
  • جواهرات برند «طلای زربافت»: این برند جواهرات از نقوش برجسته در طراحی جواهرات خود استفاده می کند.

هنر جواهرسازی در ایران یکی از ارزشمندترین میراث های فرهنگی این کشور است. این هنر در طول تاریخ شاهد فراز و نشیب های زیادی بوده است

آموزشگاه کامپیوتر و حسابداری البرز یکی از قدیمی ترین و با سابقه ترین آموزشگاه های فعال در استان البرز می باشد که در طول سالیان متمادی نسبت به آموزش رشته های مختلف کامپیوتر و حسابداری از قبیل حسابداری عمومی، حسابداری پیشرفته، حسابداری مخصوص معرفی به بازار کار، مهارتهای پایه ای ICDL، گرافیک، برنامه نویسی و… در سطح استان و معرفی کارآموزان به بازار کار مشغول به خدمت به جوانان استان می باشد.

هدف مدیران آموزشگاه همواره ارائه بهترین و به روز ترین آموزشها بوده و در این مسیر از اساتید با تجربه که سابقه تدریس در مقاطع مختلف دانشگاهی را دارند استفاده می نماید.

جهت آشنایی بیشتر با آموزشگاه فنی و حرفه ای البرز می توانید به سایت آموزشگاه به آدرس https://www.edualborz.ir/ مراجعه نمایید.

جهت هماهنگی مشاوره حضوری تخصصی یا مشاوره تلفنی با شماره های ۰۲۶۳۳۵۰۰۸۳۸ – ۰۲۶۳۳۵۱۵۸۳۹ – ۰۹۳۰۶۱۹۹۵۰۰ تماس حاصل نمایید.

en_US